A A A

Actueel nieuws

Afscheid Judith de Groot, vaste waarneemster

Per 1 juli neemt huisarts Judith de Groot afscheid van onze praktijk als vaste waarneemster. Zij heeft een nieuwe werkkring gevonden nabij haar woonplaats. Judith heeft ruim 2 jaar met veel plezier in onze praktijk gewerkt; we zijn haar dankbaar voor haar zorgvuldige goede inzet en wensen haar veel plezier in haar toekomstige werkkring.

Judith wil iedereen hartelijk bedanken voor het in haar gestelde vertrouwen.

Per 1 september start haar opvolgster: Karin Smits. Zij gaat 2 dagen in de week op onze praktijk werken. Zij zal zich binnenkort ook op de website aan iedereen voorstellen.

Afwezigheid Tineke Koers t/m augustus 2019

Margriet van der Wijk neemt tot en met augustus waar voor Tineke Koers.

IMG_7732

 

 

Nieuwsbrief

LSP
In december 2018 heeft iedereen in de praktijk een nieuwsbrief per post toegestuurd gekregen. Hierin werd uitleg gegeven over het Landelijk SchakelPunt (LSP). Dat is het landelijk werkend systeem om met uw toestemming gegevens online uit te wisselen met andere zorgverleners. Dat is van belang bijvoorbeeld als u buiten kantoortijden een spoedarts bezoekt. Die heeft dan beschikking over een samenvatting van uw medisch dossier met alle diagnosen, uw medicatiegebruik en allergieën etc. Wel zo veilig! Inmiddels hebben velen toestemming gegeven voor uitwisseling van gegevens. U nog niet of bent u de papieren kwijt? Vraag aan de assistente alsnog een brochure met toestemmingsformulieren.

Bekijk onderstaand filmpje om te zien hoe het op de huisartsenpost werkt.

Heeft u nog vragen over het uitwisselen van medische gegevens? Of over het geven van toestemming? Op www.volgjezorg.nl vindt u meer informatie over het LSP en het delen van uw medische gegevens. U kunt natuurlijk ook altijd bij onze balie met uw vragen terecht.